Hozzávalók:
- egész háztartási keksz (négyezt alakú)
- 9 dl tej
- 3 cs (epres) pudingpor
- 50 g cukor
- 4 dl habtejszín
- 2 ek olaj
- 1 tábla étcsoki
Elkészítése:
A tejben elkeverjük a pudingporokat, a cukrot és sűrűre főzzük.
Egy kisebb tepsi vagy tál alját kitesszük keksszel, majd a még forró pudingot ráöntjük. A tetejét kitesszük keksszel.
Felverjük a tejszínt, rákejük egyenletesen a kekszre és a tetejét újabb adag keksszel tesszük ki.
A csokit és az olajat összeolvasztjuk, majd a keksz tetejére öntjük, elsimítjuk és hűtőbe tesszük dermedni. A tetejét megszórhatjuk dekorcukorral.
Amint a máz megkötött és a puding megszilárdult, már lehet is szeletelni forró késsel.