Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 cs babapiskóta 1,2 l tej 3 cs főzős, puncs ízű pudingpor cukor ízlés szerint 20 dkg margarin 15 dkg porcukor 5 dkg mazsola puncsaroma 3 habtejszín 5 dkg étcsoki 1 ek olaj Elkészítése: 8 dl tejben felfőzzük a pudingporokat, majd langyosra hűtjük. A porcukorral és margarinnal alaposan kihabosítjuk a pudingot. A maradék tejbe […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Erzsébet Bán
Beküldte: 2014.05.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 cs babapiskóta
  • 1,2 l tej
  • 3 cs főzős, puncs ízű pudingpor
  • cukor ízlés szerint
  • 20 dkg margarin
  • 15 dkg porcukor
  • 5 dkg mazsola
  • puncsaroma
  • 3 habtejszín
  • 5 dkg étcsoki
  • 1 ek olaj


Elkészítése:

8 dl tejben felfőzzük a pudingporokat, majd langyosra hűtjük. A porcukorral és margarinnal alaposan kihabosítjuk a pudingot.

A maradék tejbe keverünk cukrot ízlés szerint és puncs aromát, majd addig melegítjük, amíg a cukor elolvad.

A babapiskótákat megforgatjuk a tejben, majd letesszük egy jénai aljába. Ha megtelt akkor rákenjük a krém felét, újabb sor piskóta, majd a krém másik fele. A tejszínt felverjük keményre, majd a krém tetejére simítjuk és olvasztott csokival díszítjük.

Pár órára hűtőbe tesszük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is