Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A házi Raffaello golyók igazán mutatós és mennyei édességek, amelyekkel bármilyen alkalmat különlegessé tehetünk. Az elkészítése nagyon egyszerű, mégis a végeredmény krémes, kókuszos és roppanós mandulás belsővel igazán ellenállhatatlan. Ideális vendégváró vagy gyorsan elkészíthető desszert.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Katalin Pogácsás
Beküldte: 2013.08.29.

Hozzávalók

A forgatáshoz

Elkészítése

A vizet a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a margarint, a vaníliás cukrot, a tejport és a kókuszreszeléket. Az egészet simára keverjük, majd hűtőbe tesszük, hogy a massza megdermedjen. Amikor már jól formázható, kisebb golyókat készítünk belőle, a közepükbe egy-egy szem mandulát nyomunk. Végül kókuszreszelékben meghempergetjük a golyókat.

Tálalás

A kész édességet papírkapszlikba ültetve kínáljuk, így még elegánsabb hatást kelt. Hűtőben tárolva napokig friss marad, és jól záródó dobozban ajándéknak is tökéletes.

Tipp

Ha szeretnénk lágyabb ízt, a masszába kevés fehér csokoládét is olvaszthatunk, ami még krémesebbé teszi. A mandula helyett mogyoróval vagy kesudióval is készíthetjük, így minden alkalomra új variációt alkothatunk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Katalin Pogácsás
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is