Elkészítése
A vizet a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a margarint, a vaníliás cukrot, a tejport és a kókuszreszeléket. Az egészet simára keverjük, majd hűtőbe tesszük, hogy a massza megdermedjen. Amikor már jól formázható, kisebb golyókat készítünk belőle, a közepükbe egy-egy szem mandulát nyomunk. Végül kókuszreszelékben meghempergetjük a golyókat.
Tálalás
A kész édességet papírkapszlikba ültetve kínáljuk, így még elegánsabb hatást kelt. Hűtőben tárolva napokig friss marad, és jól záródó dobozban ajándéknak is tökéletes.
Tipp
Ha szeretnénk lágyabb ízt, a masszába kevés fehér csokoládét is olvaszthatunk, ami még krémesebbé teszi. A mandula helyett mogyoróval vagy kesudióval is készíthetjük, így minden alkalomra új variációt alkothatunk.


