Elkészítése
Ez egy egyszerű, de annál finomabb gyümölcsös desszert, amit rétegezve készítünk el. Két személyre írom a receptet:
A gyümölcsöket előkészítjük, felkarikázzuk. Egy tál aljába rétegezzük a hozzávalókat: tejszínhabbal kezdünk, egy kis porcukrot szórunk rá, majd következik a kivi, alma, mandarin, gránátalma. Megszórjuk egy kis vaníliás cukorral, majd ismét egy réteg tejszínhab jön. Ezután rakjuk rá a banánt, mandarint, kivit, gránátalmát és zöldalmát. Újabb réteg fahéjjal, porcukorral és vaníliás cukorral ízesítjük. A tetejére ismét tejszínhabot halmozunk.
Tetszés szerint csokiöntetet is csurgathatunk a tetejére. A gyümölcsöket variálhatjuk, de érdemes olyanokat választani, amelyek nem csapják ki a tejszínt.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
