Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Ribizlis-mascarponés krém recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 30 dkg piros ribizli
  • 1 citrom leve
  • 3 evőkanál porcukor
  • 25 dkg mascarpone
  • 2 dl görög joghurt
  • 2 dl habtejszín
  • 1 csomag zselatin fix

Elkészítése

A kiválasztott formát kibéleljük folpackkal.

Összeturmixoljuk a ribizlit a porcukorral és a citrom kifacsart levével.

A tejszínt kemény habbá verjük a zselatin hozzáadásával, belekeverjük a mascarponét, joghurtot és a gyümölcspürét. A masszát az előkészített formába öntjük és hűtőbe tesszük.

Miután megdermedt, tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a fóliát és ízlés szerint díszítjük.

https://receptneked.wps.hu/sutes-nelkul/ribizlis-mascarpones-krem/