Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Sárgabarackos szaloncukor recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 20 dkg aszalt sárgabarack
  • 20 dkg darált dió
  • 1 evőkanál rum vagy aroma vagy befőttlé stb
  • 10 dkg diabetikus étcsokoládé
  • 1 evőkanál szőlőmagolaj

Elkészítése

A sárgabarackot a robotgép késes aprítójával ledaráljuk és összegyúrjuk a darált dióval, rummal. Szaloncukrokat formázunk a masszából és hűtjük.

Vízgőz felett felolvasztott étcsokival (steviával édesített) bevonjuk a szaloncukrokat. Ezt követően, ha szeretnénk karácsonykor is látni belőle, jól eldugjuk.

https://receptneked.wps.hu/sutes-nelkul/sargabarackos-szaloncukor/