Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált keksz 25 dkg margarin 30 dkg porcukor 4 evőkanál kakaópor(cukrozatlan) 1 rumaroma 1 mandula aroma 3 dl meleg tej 1 tábla csokoládé Elkészítése: Összekeverjük a kekszet, a margarint, a porcukrot és a tejet, majd az elkészült masszát kétfelé osztjuk. Az egyik felébe beletesszük a kakaópor és a rumaromát, a másik felébe […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Lakatos Marianna
Beküldte: 2015.01.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált keksz
  • 25 dkg margarin
  • 30 dkg porcukor
  • 4 evőkanál kakaópor(cukrozatlan)
  • 1 rumaroma
  • 1 mandula aroma
  • 3 dl meleg tej
  • 1 tábla csokoládé


Elkészítése:

Összekeverjük a kekszet, a margarint, a porcukrot és a tejet, majd az elkészült masszát kétfelé osztjuk.

Az egyik felébe beletesszük a kakaópor és a rumaromát, a másik felébe pedig a mandula aromát.

A tepsibe bele simítjuk először a barna krémet, majd rá a zöld krémet. A felolvasztott csokit a tetejére öntjük, miután kihűlt rajta a csoki, betesszük a hűtőbe.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Lakatos Marianna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is