Elkészítése
Aprítógépben a kekszet ledaráljuk, majd az olvasztott vajjal jól összekeverjük és a tortaforma aljába (24 cm) egyenletesen jól belenyomkodjuk.
A mascarponét a porcukorral kikeverjük, majd hozzákeverjük a joghurtot, a kemény habbá felvert tejszínt, a kezünkkel összetört kekszet, végül pedig a 0,5 dl vízben feloldott zselatint. Az egészet óvatosan, de jó alaposan összekeverjük.
A krémet a tortaalapra egyenletesen rákenjük. Betesszük a hűtőbe, míg meg nem dermed a krém (én egy egész éjszakára bent hagytam).
Másnap díszítjük. A csatos tortaforma oldalát levesszük a tortáról. A díszítéshez használt kekszből pár darabot félreteszünk, majd a többit aprítógépben morzsásra aprítjuk és a torta tetejére szórjuk. A tejszín felvert kemény habját egy csillagcsőrű habzsákba töltjük és a torta szélét díszítjük, majd a kinyomott hab tetejére egy félbe törött kekszet teszünk.









