Elkészítése
A tejet a búzadarával, a cukorral és a tojássárgákkal sűrűbb grízzé főzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint, és simára dolgozzuk.
A habtejszínt kemény habbá verjük, majd belereszelünk 7,5 dkg étcsokoládét, és óvatosan összeforgatjuk.
Egy nagyobb jénai tál aljára rumaromás tejbe áztatott babapiskótát rétegezünk. Erre kerül a grízes krém fele, majd egy réteg csokireszelékes tejszínhab. Újabb réteg áztatott babapiskóta következik, majd a maradék grízes krém, végül a maradék csokis hab.
A tetejére ráreszeljük a maradék étcsokoládét, és hűtőbe tesszük, hogy szépen összeálljon.
Tipp
A desszertet tálalás előtt néhány órát érdemes pihentetni a hűtőben, így az ízek jobban összeérnek. Ha szeretnénk, a rumaroma helyett valódi rumot is használhatunk, így intenzívebb ízt kapunk.

