Elkészítése
A tejfölt egy nagy tálban kikeverjük a porcukorral, egy csipet sóval, és a reszelt narancshéjjal vagy narancsaromával. Kóstoljuk meg, hogy elég édes-e, és ízlés szerint igazítsuk a cukormennyiséget.
A tejfölös krémet két részre osztjuk. Az egyik felébe kakaóport keverünk.
Egy tál vagy tepsi aljára lerakunk egy réteg babapiskótát. Erre ráöntjük a kakaós krémet, egyenletesen elsimítva. Ha díszíteni szeretnénk, a kakaós krémből egy keveset félretehetünk.
A kakaós krémre újabb réteg babapiskótát helyezünk, majd rásimítjuk a fehér tejfölös krémet. Az egészet lefedjük, és legalább 6-8 órára, de legjobb, ha egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy a piskóta megpuhuljon és az ízek összeérjenek.

