A tejfölt kikeverjük a porcukorral, az egyik vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal és egy citrom kifacsart levével. A babapiskótát és a krémet három egyenlő részre osztjuk.
Egy tortaformát – nálunk nagyméretű kerek jénait – folpackkal alaposan kibélelünk, az oldalát is. Az alját kirakjuk egy sor babapiskótával, rákenjük a krém egyharmadát, majd ismét egy sor babapiskóta és krém következik. A harmadik réteg szintén piskóta és krém, a tetején mindig krém legyen.
A formában hagyva, egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a forma tetejére egy nagyméretű lapos tányért helyezünk, majd határozott mozdulattal megfordítjuk, és ráborítjuk a tortát. Lehúzzuk róla a folpackot.
A tejszínt a másik vaníliás cukorral és pár csepp citromlével kemény habbá verjük. Ha színes tejszínhabot szeretnénk, néhány csepp ételfestéket is adhatunk hozzá. A tortát ezzel vonjuk be, és tetszés szerint szeletelt gyümölccsel vagy tortadarával díszítjük, ahogy egy sütött tortát is tennénk.