Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajkrémet vagy mascarponét alaposan kikeverjük a cukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját és a cukros vajat. Az egészet óvatosan beleforgatjuk a tojások habbá vert fehérjébe. Egy mély tálban rétegezzük az összetevőket: először a rumos feketekávéba mártogatott babapiskótát helyezzük a tál aljára, szépen kibélelve azt. Erre egy réteg krémet […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A vajkrémet vagy mascarponét alaposan kikeverjük a cukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját és a cukros vajat. Az egészet óvatosan beleforgatjuk a tojások habbá vert fehérjébe.

Egy mély tálban rétegezzük az összetevőket: először a rumos feketekávéba mártogatott babapiskótát helyezzük a tál aljára, szépen kibélelve azt. Erre egy réteg krémet kenünk, majd újabb réteg babapiskóta következik. A rétegezést addig folytatjuk, amíg a tetejére egy réteg krém kerül.

A kész desszertet 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy a piskóta átpuhuljon és összeérjen a krémmel. Tálalás előtt a tetejét kakaóporral megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is