Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat 2 evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a mascarpone krémet és ízlés szerint rumot, majd az egészet kemény, habos krémmé keverjük. Külön tálban a tojásfehérjéket egy evőkanál cukorral kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a mascarponés krémbe. A hideg kávét a tejjel összekeverjük, és a babapiskótákat egyenként […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Tekla
Beküldte: 2012.12.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat 2 evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a mascarpone krémet és ízlés szerint rumot, majd az egészet kemény, habos krémmé keverjük. Külön tálban a tojásfehérjéket egy evőkanál cukorral kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a mascarponés krémbe.

A hideg kávét a tejjel összekeverjük, és a babapiskótákat egyenként belemártjuk. Egy réteg babapiskótát lerakunk egy tál aljára, majd rákenjük a krém felét. Erre újabb réteg babapiskóta kerül, és a maradék krémmel befedjük a tetejét. Elsimítjuk, és a tetejét kakaóporral megszórjuk.

Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek, és a krém jól megdermedjen.

Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Tekla
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is