Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat szétválasztjuk. A tojások sárgáját a vaníliás cukorral és a cukor felével fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és az amaretto-t, alaposan kikeverjük. A tojások fehérjét a maradék cukorral és egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd óvatosan összeforgatjuk a tojásos krémmel. Egy tál aljára egy sor tejeskávéba mártott babapiskótát teszünk, erre krémet simítunk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Barna Pap Monika
Beküldte: 2013.01.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojásokat szétválasztjuk. A tojások sárgáját a vaníliás cukorral és a cukor felével fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a mascarponét és az amaretto-t, alaposan kikeverjük. A tojások fehérjét a maradék cukorral és egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd óvatosan összeforgatjuk a tojásos krémmel.

Egy tál aljára egy sor tejeskávéba mártott babapiskótát teszünk, erre krémet simítunk, majd megszórjuk kakaóporral. Ismét tejeskávéba mártott babapiskótát rétegezünk rá, majd krémet és kakaóport. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg az összes hozzávaló el nem fogy. Hűtőbe tesszük, és érdemes előző este elkészíteni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Barna Pap Monika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is