Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 250 g babapiskóta 100 g babapiskóta 200 ml főzött kávé 1 ek mandula aroma 400 g krémsajt 3 ek porcukor 350 ml bahtejszín 1 csomag vaníliás cukor 100 ml forró víz 20 g zselatinpor 250 ml habtejszín a díszítéshez 1 csomag vaníliás cukor a díszítéshez 3 ek holland kakaópor a díszítéshez Elkészítése: Egy 22 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2016.04.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 250 g babapiskóta
  • 100 g babapiskóta
  • 200 ml főzött kávé
  • 1 ek mandula aroma
  • 400 g krémsajt
  • 3 ek porcukor
  • 350 ml bahtejszín
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 100 ml forró víz
  • 20 g zselatinpor
  • 250 ml habtejszín a díszítéshez
  • 1 csomag vaníliás cukor a díszítéshez
  • 3 ek holland kakaópor a díszítéshez


Elkészítése:

Egy 22 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk fóliával. A hideg kávét összekeverjük a mandula aromával és belemártjuk a piskótatallérokat. A torta alját kirakjuk a kávés piskótatallérokkal.

A krémsajtot, porcukrot habosra keverjük és hozzáadjuk a felvert vaníliás tejszínt. Mindent alaposan összekeverünk és hozzáadjuk a forró vízben feloldott zselatint. Újra átkeverjük, ha lehet, kézi mixerrel.

A tortaforma oldalát kirakjuk a hosszú piskótákkal és a töltelék felét belesimítjuk az aljába. Pár darab hosszú piskótát belemártunk a kávéba és a töltelékre rakjuk. Ezt befedjük a maradék töltelékkel. Hideg helyre tesszük.

A tortát a fólia segítségével kivesszük a formából, a fóliát eltávolítjuk. Átszitált kakaóporral megszórjuk a torta tetejét és felvert tejszínnel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is