A vajkrémet a porcukorral habosra keverjük. A habtejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan a vajkrémhez keverjük. A tojásokat szétválasztjuk: a fehérjéket 2 evőkanál cukorral kemény habbá verjük, a sárgájákat pedig 2 evőkanál cukorral krémesre keverjük. A tojássárgáját először a vajkrémes masszához adjuk, majd óvatos mozdulatokkal a tojásfehérjehabot is beleforgatjuk, hogy könnyű krémet kapjunk.
A babapiskótákat egyenként gyors mozdulattal a lehűtött, kb. 2 dl kávéba mártjuk, ügyelve arra, hogy ne ázzanak el túlságosan. Egy tortaformát előkészítünk, és az alját kirakjuk a kávéba mártott babapiskótákkal. A piskótarétegre kenünk a krémből, majd ismét egy réteg kávéba mártott babapiskótát teszünk rá. Addig rétegezzük a piskótát és a krémet, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Az utolsó réteg a krém legyen.
A tetejét kakaóporral szórjuk meg, és ízlés szerint további babapiskótával díszíthetjük. A tortát hűtőbe tesszük, és legalább 4-5 órát, de lehetőleg egy éjszakát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.
Tálalás előtt szeletekre vágjuk. Jó étvágyat!