Elkészítése
A kekszet ledaráljuk, majd összegyúrjuk a vajjal, a rummal és annyi tejjel, hogy könnyen formázható legyen. Ujjnyi vastagon a csatos forma aljára terítjük, és vizes késsel elsimítjuk. (Én kézzel nyomkodtam a forma aljába, és közben többször bevizeztem a kezem.)
Egy csomag vaníliapudingot 4 dl tejben, a zacskón található recept alapján meghatározott cukorral főzünk fel. (Fontos, hogy a puding kemény legyen!)
Hagyjuk kihűlni, majd összekeverjük a 25 dkg tehéntúróval és a habbá vert habtejszínnel.
A krémet rásimítjuk a tésztalap tetejére, majd félbevágott sárgabarackokkal díszítjük. (Én vegyes gyümölcsöt használtam.) A tetejét bevonhatjuk tortazselével, majd fogyasztás előtt körülbelül 6 órát hűtjük.

