Elkészítése
A túrót villával áttörjük, hogy krémesebb állagú legyen. Hozzáadjuk a villával pépesített banánt, a citrom reszelt héját, a vaníliás cukrot és a mézet. Az egészet alaposan elkeverjük, hogy homogén masszát kapjunk.
A zselatint 2 dl vízben feloldjuk, és alacsony hőfokon addig melegítjük, amíg teljesen fel nem oldódik (ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk fel). A feloldott zselatint óvatosan a túrós keverékhez adjuk, és simára keverjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a túrós-zselatinos masszába, hogy a hab ne törjön össze. Az elkészült krémet egy tortaformába öntjük, és hűtőbe tesszük legalább 2-3 órára, hogy megszilárduljon.
Miután a torta megdermedt, a tetejét friss eperszeletekkel vagy más gyümölcsökkel díszítjük. Tálalás előtt a tortát éles késsel szeleteljük.

