Elkészítése
Hozzávalók:
A túrógolyókhoz:
- 100 g túró
- 50 g kókuszreszelék
- 40 g porcukor
- 1/2 citrom héja
A kekszgolyóhoz:
- 250 g darált keksz
- 6 evőkanál baracklekvár
- 40 g porcukor
- 30g kakaópor
- 12 g vaniliás cukor
- 2 ek rum
- 50 g vaj
A forgatáshoz:
- 80 g kókuszreszelék
Elkészítése:
Túrógolyó hozzávalóit összegyúrjuk, majd 16 db kisebb golyót készítünk és hűtőbe tesszük.
Kekszes réteget összegyúrjuk, majd 16 részre osztjuk.
Nagyobb golyókat készítünk vizes kézzel, majd tenyerünkkel szétlapítjuk és befedjük vele a túró golyókat.
A végén az összeset megforgatjuk kókuszreszelékben.
[box style=”info”]Én dupla mennyiségből készítettem és nagyobb golyókat.[/box]

