Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Abbahagyhatatlan csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 db csirkecomb 4 ek finomliszt 1 tk piros paprika 1 tk só 1 tk őrölt bors 1 tk őrölt kömény A tetejére: 330 gramm tejföl 4 gerezd zúzott fokhagyma 20 dkg reszelt sajt A tepsi aljába: 3 ek étolaj 0,5 dl víz Elkészítése: A csirkecombokat félbevágjuk, mindkét oldalát besózzuk. A fűszereket a liszttel […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2024.01.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 4 ek finomliszt
  • 1 tk piros paprika
  • 1 tk só
  • 1 tk őrölt bors
  • 1 tk őrölt kömény

A tetejére:

  • 330 gramm tejföl
  • 4 gerezd zúzott fokhagyma
  • 20 dkg reszelt sajt

A tepsi aljába:

  • 3 ek étolaj
  • 0,5 dl víz


Elkészítése:

A csirkecombokat félbevágjuk, mindkét oldalát besózzuk. A fűszereket a liszttel összekeverjük, és a csirkecombokat beleforgatjuk.

Olajjal kikent tepsibe tesszük. A maradék fűszeres lisztet rászórjuk, a vizet aláöntjük.

Alufóliával befedjük, és 210 fokra melegített sütőben 40 percig sütjük.

Közben meglocsoljuk a tepsi alján lévő fűszeres olajjal.

Ezután a tejfölbe belekeverjük a zúzott fokhagymát és a combokra kenjük, majd reszelt sajttal megszórjuk. Most már alufólia nélkül sütjük addig, míg szép piros lesz a teteje.

Rizzsel, tejfölös uborkával fogyasztottuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá !

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is