Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Almás,sajtos csirkemell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, majd sózzuk és ízlés szerint befűszerezzük. Az almákat félbevágjuk, eltávolítjuk a magházukat, majd a fél almákat cikkekre vágjuk. A csirkemelleket kevés olajon serpenyőben vagy rostlapon elősütjük, amíg szép aranybarna színt kapnak. Ezután egy tepsibe egymás mellé helyezzük a húst. Minden csirkemell tetejére 3-4 almacikket teszünk. Aki szereti, szórhat egy kevés […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.22.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, majd sózzuk és ízlés szerint befűszerezzük. Az almákat félbevágjuk, eltávolítjuk a magházukat, majd a fél almákat cikkekre vágjuk.

A csirkemelleket kevés olajon serpenyőben vagy rostlapon elősütjük, amíg szép aranybarna színt kapnak. Ezután egy tepsibe egymás mellé helyezzük a húst. Minden csirkemell tetejére 3-4 almacikket teszünk. Aki szereti, szórhat egy kevés őrölt fahéjat az almákra, hogy édeskés, fűszeres ízt kapjon. Végül a csirkemelleket befedjük szeletelt sajttal.

Sütés és tálalás

Az előkészített csirkemelleket 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt készre sütjük, amíg a sajt szépen megolvad és aranybarnára pirul. Tálalásként zöldséges rizst ajánlok hozzá, de friss salátával is kitűnő választás.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is