Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Ananászos csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 5 egész csirkecomb 5 szelet ananász (konzerv) kevés olaj 2 dl ananászlé sültcsirke fűszer 1 cs gyors rizs (125 g) fél doboz csemege kukorica (konzerv) Elkészítése: A megmosott és megszárított csirkecombok bőrét az ujjunkkal fellazítjuk, majd 1-1 szelet ananászt aláteszünk és fogvájóval megtűzzük, hogy ne essen ki. A tetejüket olajjal kissé átkenjük és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
mariabarsonynedankovics
Beküldte: 2017.06.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 5 egész csirkecomb
  • 5 szelet ananász (konzerv)
  • kevés olaj
  • 2 dl ananászlé
  • sültcsirke fűszer
  • 1 cs gyors rizs (125 g)
  • fél doboz csemege kukorica (konzerv)


Elkészítése:

A megmosott és megszárított csirkecombok bőrét az ujjunkkal fellazítjuk, majd 1-1 szelet ananászt aláteszünk és fogvájóval megtűzzük, hogy ne essen ki.

A tetejüket olajjal kissé átkenjük és a csirkefűszerrel beszórjuk.

Egy nagy sütőzacskóba tesszük a combokat, aláöntjük az ananász levét és a száját bekötjük. Pár helyen fogvájóval kis lyukatat készítünk a zacskóra, majd előmelegített sütőben, 180 fokon kb 1 órát sütjük. Kb 45 perc sütés után megfordítjuk a zacskót, hogy a húsok alja is piruljon.

Közben a rizst megfőzzük, majd leszűrjük, összekeverjük kevés olajon megfuttatott kukoricával és ízlés szerint sózzuk.

Friss, ecetes salátát is adhatunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
mariabarsonynedankovics
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is