Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Ananászos csirkemell mazsolás rizzsel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A mazsolát beáztatom a rumos vízbe. A csirkemelleket megtisztítom, majd úgy szeletelem fel, hogy a 2 db mellből 4 db nagy szelet húst kapjak. Sózom, borsozom, lisztbe forgatom, és magas hőfokon hirtelen átsütöm, majd egy tepsibe helyezem. Minden szeletre teszek 2 db ananász karikát, a tetejét megszórom sajttal és 15-20 perc alatt készre sütöm. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2012.10.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A mazsolát beáztatom a rumos vízbe.

A csirkemelleket megtisztítom, majd úgy szeletelem fel, hogy a 2 db mellből 4 db nagy szelet húst kapjak. Sózom, borsozom, lisztbe forgatom, és magas hőfokon hirtelen átsütöm, majd egy tepsibe helyezem.

Minden szeletre teszek 2 db ananász karikát, a tetejét megszórom sajttal és 15-20 perc alatt készre sütöm.

A rizst kevés olajon átforrósítom, majd kétszeres mennyiségű vízzel felöntöm, sózom és addig főzöm amíg minden víz elpárolog.

A mazsolát bele is lehet főzni a rizsbe, de én jobban szeretem a tálalásnál külön edénykében az asztalra tenni.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is