Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Aszalt szilvával,gesztenyével töltött csirkemell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az aszalt szilvát vörösborban áztattuk. A csirkemell darabokat félbevágjuk úgy, hogy zsebes legyen, ahol elfér a töltelék, de nem vágjuk teljesen át. Kissé kiklopfoljuk, de nem túl vékonyra. Ezután besózzuk, borssal megszórjuk. A gesztenyét négy részre osztjuk, és a csirkemell egyik felére teszünk belőle egy adaggal, majd kirakjuk aszalt szilvával és összegöngyöljük. Alufóliába csomagoljuk mindegyik […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2013.01.17.

Hozzávalók

Elkészítése

Az aszalt szilvát vörösborban áztattuk. A csirkemell darabokat félbevágjuk úgy, hogy zsebes legyen, ahol elfér a töltelék, de nem vágjuk teljesen át. Kissé kiklopfoljuk, de nem túl vékonyra. Ezután besózzuk, borssal megszórjuk. A gesztenyét négy részre osztjuk, és a csirkemell egyik felére teszünk belőle egy adaggal, majd kirakjuk aszalt szilvával és összegöngyöljük. Alufóliába csomagoljuk mindegyik darabot.

Hőálló tálba tesszük, az aljára kevés olajat és másfél deci vizet öntünk. 200 fokon kb. háromnegyed óráig sütjük. A fóliából kivéve a saját levével megöntözzük kétszer-háromszor, és pirosra sütjük.

Burgonyapürével tálaljuk. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is