Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: finomliszt só 4-5 gerezd fokhagyma 1 fej vöröshagyma 15 dkg császárszalonna 1 doboz vörösbab konzerv 1-2 evőkanál zsiradék 1 pulyka felsőcomb filé vörösbor (el is maradhat) Elkészítése: A húst féltenyérnyi darabokra vágjuk, ahogy adja magát. Kicsit megsózzuk, majd lisztbe forgatva kevés zsiradékon rózsaszínre sütjük egy serpenyőben. A vöröshagymát és a szalonnát felkockázzuk, a fokhagymát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
vhajni81
Beküldte: 2017.09.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • finomliszt
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 15 dkg császárszalonna
  • 1 doboz vörösbab konzerv
  • 1-2 evőkanál zsiradék
  • 1 pulyka felsőcomb filé
  • vörösbor (el is maradhat)


Elkészítése:

A húst féltenyérnyi darabokra vágjuk, ahogy adja magát.

Kicsit megsózzuk, majd lisztbe forgatva kevés zsiradékon rózsaszínre sütjük egy serpenyőben.

A vöröshagymát és a szalonnát felkockázzuk, a fokhagymát felszeleteljük.

Tűzálló tálba tesszük a hagyma és a szalonna felét, arra a húst, majd a maradék hagymát és szalonnát. Nyakon öntjük a babkonzervvel (levestől) és rálöttyintünk egy kevés vörösbort.

Előmelegített, 180 fokos sütőben, fedő alatt közepes lángon sütjük, amíg a hús meg nem puhul, majd a fedőt levéve megpirítjuk a tetejét.

Sült krumplival, kovászos uborkával fogyasztottuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
vhajni81
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is