Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A füstölt húst és a csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk. A tejbe áztatott kenyeret kinyomkodjuk, majd a húsokhoz adjuk. Hideg vajat kisebb darabokra vágva szintén hozzákeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük. A tejfölt összekeverjük a tojásokkal és a reszelt sajt felével. Egy kivajazott jénai tálba öntjük a húsos keveréket, hozzáadjuk a tetszés szerint feldarabolt vajbabot is, és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.08.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A füstölt húst és a csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk. A tejbe áztatott kenyeret kinyomkodjuk, majd a húsokhoz adjuk. Hideg vajat kisebb darabokra vágva szintén hozzákeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük.

A tejfölt összekeverjük a tojásokkal és a reszelt sajt felével. Egy kivajazott jénai tálba öntjük a húsos keveréket, hozzáadjuk a tetszés szerint feldarabolt vajbabot is, és alaposan átkeverjük. A tetejére karikázott paradicsomot és hagymát teszünk, a fokhagymát áttörve szintén hozzáadjuk. Az egészet leöntjük a tejfölös-tojásos keverékkel, majd a maradék sajttal megszórjuk.

180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 35–40 percig sütjük. A sajt ne égjen meg, ezért kezdetben lefedve sütjük (például alufóliával), majd a végén levéve a fóliát, rápirítjuk a tetejét. A hús sütés közben engedhet némi levet, de ezt nem kell leönteni, mert elpárolog vagy szaftosabbá teszi az ételt.

A fogás önmagában is laktató, de tetszés szerint más zöldségekkel is variálható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is