Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Baconbe tekert csirkemáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A májat alaposan megtisztítjuk, és hideg vízben áztatjuk, hogy a felesleges vér távozzon. Miután végeztünk, papírtörlővel megszárítjuk. Egy tálban kevés olajat összekeverünk a fűszerekkel (például sóval, borssal, majoránnával vagy más ízlés szerinti fűszerrel), majd a csirkemájat beletesszük, és jól átforgatjuk, hogy mindenhol bevonja a fűszeres olaj. A májat néhány órára a hűtőbe tesszük pácolódni. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2013.03.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A májat alaposan megtisztítjuk, és hideg vízben áztatjuk, hogy a felesleges vér távozzon. Miután végeztünk, papírtörlővel megszárítjuk.

Egy tálban kevés olajat összekeverünk a fűszerekkel (például sóval, borssal, majoránnával vagy más ízlés szerinti fűszerrel), majd a csirkemájat beletesszük, és jól átforgatjuk, hogy mindenhol bevonja a fűszeres olaj. A májat néhány órára a hűtőbe tesszük pácolódni.

A pácolt májat egyenként baconbe tekerjük, és kizsírozott tepsibe helyezzük. A tepsit alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben megsütjük. A sütés végén levesszük az alufóliát, és hagyjuk, hogy a bacon enyhén megpiruljon.

Melegen tálaljuk köretként például krumplipürével vagy párolt zöldségekkel. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is