Elkészítése
A csirkemell szeleteket zúzott fokhagymás, olajos, borsos-sós-mustáros pácban megforgatjuk, és állni hagyjuk, amíg előkészülünk a többi hozzávalóval.
Két fej vöröshagymát vékony szálakra szeletelünk, és előkészítjük a bacon szeleteket. Egy serpenyőben kevés olajat melegítünk. A bepácolt csirkemell szeleteket baconnel körbetekerjük. Ha szükséges, még fűszerezzük színes borssal, majoránnával, bazsalikommal, fekete borssal, pirospaprikával és sóval. A baconbe tekert csirkemelleket a serpenyőbe helyezzük, és körülbelül 5 percig sütjük mindkét oldalukat, mivel a szeletek nagyjából 2 ujjnyi vastagok.
Két-három perc elteltével a szeletelt vöröshagymát is mellé tesszük, és együtt sütjük tovább. Krumplipürével vagy salátával tálaljuk.
