Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Megmossuk a májat, megpucoljuk, félbe vágjuk, majd papírtörlővel leitatjuk a vizet róla. A mustárt elkeverjük az olajjal, ebbe beleforgatjuk a májakat, frissen őrölt borssal meghintjük. Egy ollóval kettőbe vágjuk a bacont (nekem van konyhai ollóm azt szoktam használni). Egy kis tepsit kiolajazunk és megintjük a zsemlemorzsával. Minden baconbe beletekerünk egy májat és beledugunk egy csombor […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2021.10.04.

Hozzávalók

Elkészítése

Megmossuk a májat, megpucoljuk, félbe vágjuk, majd papírtörlővel leitatjuk a vizet róla.

A mustárt elkeverjük az olajjal, ebbe beleforgatjuk a májakat, frissen őrölt borssal meghintjük.

Egy ollóval kettőbe vágjuk a bacont (nekem van konyhai ollóm azt szoktam használni).

Egy kis tepsit kiolajazunk és megintjük a zsemlemorzsával. Minden baconbe beletekerünk egy májat és beledugunk egy csombor ágat (borsikafű). Belerakjuk a tepsibe, a tetejére teszünk néhány karika piros paprikát.

180 fokos sütőbe tesszük. 15 percig légkeveréses fokozaton sütjük, majd 5-6 percig alsó sütésre állítjuk. Így minden oldala szépen megpirult.

Szőlővel kínáljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is