Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Szárnyas receptek

Bakonyi pulykatokány

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítés: A pulykacombot és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot kockákra daraboljuk. Elkészítés: Egy serpenyőben a szalonnát kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és üvegesre pároljuk. Ezután beletesszük a paprikát és a paradicsomot, és néhány percig együtt pároljuk. Hozzáadjuk a pulykacombot és a gombát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.02.03.

Hozzávalók

Elkészítése

Előkészítés:

A pulykacombot és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombát felszeleteljük, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot kockákra daraboljuk.

Elkészítés:

Egy serpenyőben a szalonnát kipirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és üvegesre pároljuk. Ezután beletesszük a paprikát és a paradicsomot, és néhány percig együtt pároljuk. Hozzáadjuk a pulykacombot és a gombát, sóval és borssal ízesítjük.

Amikor a hús és a gomba zsírjára pirult, megszórjuk pirospaprikával, és egy kevés vizet adunk hozzá. Fedő alatt puhára pároljuk, szükség esetén a vizet pótoljuk.

Amikor a hús megpuhult, a tejfölt elkeverjük a liszttel, és besűrítjük vele az ételt. Néhány percig forraljuk, hogy a liszt nyers íze eltűnjön, és az étel selymesen krémes legyen.

Tálalás:

Frissen tálaljuk rizzsel, galuskával vagy körettésztával, például orsóval vagy szarvacska tésztával. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is