Elkészítése
A csirkemellet megpucolom, filézem, kipotyolom (klopfolom), sózom és borsozom. Egy tűzálló tálba olajat öntök, de csak annyit, hogy ellepje a tál alját. A hússzeleteket egymás mellé rakom, beterítem a sonkával, majd vastagabb karikákra vágom a barackot, és az kerül a hús tetejére.
Mindezt lefóliázom és 40 percre, 190 fokos sütőbe teszem. Mikor kész, kiveszem, és a sajt-tejföl keverékkel megpakolom. Ezután már fólia nélkül visszateszem még 10 percre, ekkor kicsit grillezem is, amíg szépen megpirul a sajt a tetején.
Natúr krumplival vagy krumplipürével tálalom.
Jó étvágyat!
Sztori
Sokszor készítem, mert hamar elkészül és nagyon finom. Aki szereti az ananászt, azzal is kipróbálhatja, mert isteni finom úgy is. 🙂


