Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Barbecue csirkeszárnyak recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 12-24 db csirkeszárny
  • só
  • barbecue szósz
  • olaj
  • víz


Elkészítése:

A szárnyakat tisztítsuk, ha kell pörköljük is le, és mossuk meg alaposan. Papírtörlővel töröljük át őket, majd sózzuk, de a szósz sótartalmának figyelembe vételével!

Következő lépésként alaposan kenjük át a szárnyak minden oldalát barbecue szósszal. Helyezzük tepsibe, locsoljuk meg olajjal, és öntsünk alá kevés vizet.

Előmelegített sütőben, kb.175 C°-on, időnként saját levével meglocsolva süssük készre.

Faszénen sütve, a már parázsló faszénre kerüljön, grilltálcára téve. Itt forgathatjuk, és ha kell, időnként még tehetünk rá szószt.

Coleslaw salátával és/vagy hasábburgonyával tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/barbecue-csirkeszarnyak-2/