Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Bazsalikomos csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat megmossuk és megtisztítjuk, majd kettévágjuk. A paradicsomot szintén megmossuk, és karikákra vágjuk. Amíg a margarin a serpenyőben megolvad, a combokat szárított bazsalikommal bedörzsöljük. Amikor a margarin forró, a csirkecombokat a serpenyőbe tesszük, és addig pirítjuk, amíg egy kis színt kapnak. A megpirult vajas-bazsalikomos csirkecombokat egy tepsibe tesszük, és ráöntjük a megmaradt vajas-bazsalikomos keveréket. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.31.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat megmossuk és megtisztítjuk, majd kettévágjuk. A paradicsomot szintén megmossuk, és karikákra vágjuk. Amíg a margarin a serpenyőben megolvad, a combokat szárított bazsalikommal bedörzsöljük. Amikor a margarin forró, a csirkecombokat a serpenyőbe tesszük, és addig pirítjuk, amíg egy kis színt kapnak.

A megpirult vajas-bazsalikomos csirkecombokat egy tepsibe tesszük, és ráöntjük a megmaradt vajas-bazsalikomos keveréket. A tepsit betesszük az előmelegített sütőbe, és a combokat majdnem készre sütjük.

Amikor a combok már majdnem megsültek, kivesszük a tepsit, és mindegyik comb tetejére egy-egy karika paradicsomot, valamint egy szelet sajtot teszünk. Visszatesszük a tepsit a sütőbe, amíg a sajt szépen megolvad és aranybarnára sül.

A kész csirkecombokat zöldséges rizzsel, krumplipürével vagy hasábburgonyával tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is