Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Bazsalikomos-mustáros csirkemáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj 4 ek mustár 4 ek olívaolaj vagy napraforgóolaj 1 tk majoránna 1 tk morzsolt bazsalikom pici delikát 4 gerezd fokhagyma Elkészítése: A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, majd egy olajozott tepsibe fektetjük szorosan egymás mellé. A mustárt az olajjal, a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól elkeverjük és 10-15 percre hűtőbe tesszük. Miután […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
huszanke
Beküldte: 2014.06.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 4 ek mustár
  • 4 ek olívaolaj vagy napraforgóolaj
  • 1 tk majoránna
  • 1 tk morzsolt bazsalikom
  • pici delikát
  • 4 gerezd fokhagyma


Elkészítése:

A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, majd egy olajozott tepsibe fektetjük szorosan egymás mellé.

A mustárt az olajjal, a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól elkeverjük és 10-15 percre hűtőbe tesszük. Miután az ízek jól összeértek a mustáros krémet a csirkemájra kenjük. A tepsit egy fóliával lefedjük és előmelegített sütőben 20-25 perciig sütjük.

Ezután a fóliát eltávolítjuk és kb 10 percig tovább sütjük. Melegen párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
huszanke
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is