Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Bazsalikomos-mustáros csirkemáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 4 ek mustár
  • 4 ek olívaolaj vagy napraforgóolaj
  • 1 tk majoránna
  • 1 tk morzsolt bazsalikom
  • pici delikát
  • 4 gerezd fokhagyma


Elkészítése:

A csirkemájat megtisztítjuk, megmossuk, majd egy olajozott tepsibe fektetjük szorosan egymás mellé.

A mustárt az olajjal, a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól elkeverjük és 10-15 percre hűtőbe tesszük. Miután az ízek jól összeértek a mustáros krémet a csirkemájra kenjük. A tepsit egy fóliával lefedjük és előmelegített sütőben 20-25 perciig sütjük.

Ezután a fóliát eltávolítjuk és kb 10 percig tovább sütjük. Melegen párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/bazsalikomos-mustaros-csirkemaj/