Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg csirkemellfilé
  • 1 csokor friss bazsalikom
  • 6 ek magos mustár
  • 1 tk fehér bors
  • 1 dl olaj
  • só
  • 4 saláta cukkini
  • 30 dkg barna- és fehér csiperke gomba vegyesen
  • 6 paradicsom
  • 6 lila hagyma
  • 2 tv paprika


Elkészítése:

A mustárt elkeverjük az olajjal, a fehér borssal és az aprított bazsalikommal. A csirkemellet felkockázzuk, megsózzuk és alaposan összekeverjük a páccal, majd legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Közvetlenül grillezés előtt a zöldségeket tetszőlegesen kockára/karikára vágjuk, és vegyesen az előző este bepácolt hússal saslik pálcikára húzgáljuk.

Mi most “tárcsán” sütöttük, de faszénen grillezve is nagyon finom.

Jó étvágyat!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/bazsalikomos-mustaros-csirkesaslik/