Hozzávalók:
- 1,5 kg csirkemellfilé
- 1 csokor friss bazsalikom
- 6 ek magos mustár
- 1 tk fehér bors
- 1 dl olaj
- só
- 4 saláta cukkini
- 30 dkg barna- és fehér csiperke gomba vegyesen
- 6 paradicsom
- 6 lila hagyma
- 2 tv paprika
Elkészítése:
A mustárt elkeverjük az olajjal, a fehér borssal és az aprított bazsalikommal. A csirkemellet felkockázzuk, megsózzuk és alaposan összekeverjük a páccal, majd legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Közvetlenül grillezés előtt a zöldségeket tetszőlegesen kockára/karikára vágjuk, és vegyesen az előző este bepácolt hússal saslik pálcikára húzgáljuk.
Mi most “tárcsán” sütöttük, de faszénen grillezve is nagyon finom.
Jó étvágyat!