Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egész csirke

Belga citromos csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A feldarabolt csirkét a megforrósított vajban megforgatjuk, megsózzuk, és a megtisztított, négyrét vágott zöldséggel együtt egy kevés vízzel puhára pároljuk. A megvagdalt petrezselyemzölddel meghintjük, és a húsdarabokat forró tálra szedjük. A levébe csavarjuk a citrom levét. A tejfölt simára keverjük a liszttel, besűrítjük vele a mártást, és még egyszer felforralva, a húsdarabokra öntjük.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A feldarabolt csirkét a megforrósított vajban megforgatjuk, megsózzuk, és a megtisztított, négyrét vágott zöldséggel együtt egy kevés vízzel puhára pároljuk. A megvagdalt petrezselyemzölddel meghintjük, és a húsdarabokat forró tálra szedjük. A levébe csavarjuk a citrom levét. A tejfölt simára keverjük a liszttel, besűrítjük vele a mártást, és még egyszer felforralva, a húsdarabokra öntjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is