Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Liba

Belga libabecsinált

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A feldarabolt libahúst besózzuk, majd a zsírban megpirított vöröshagymán alaposan megforgatjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, és annyi vizet öntünk rá, hogy a húst félig ellepje. Lefedve, lassú tűzön puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, a fokhagymát eltávolítjuk belőle. A tojássárgájával elkevert tejfölt hozzákeverjük a húshoz, és az egészet átmelegítjük, de ügyelünk rá, hogy ne forraljuk fel.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.21.

Hozzávalók

Elkészítése

A feldarabolt libahúst besózzuk, majd a zsírban megpirított vöröshagymán alaposan megforgatjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, és annyi vizet öntünk rá, hogy a húst félig ellepje. Lefedve, lassú tűzön puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, a fokhagymát eltávolítjuk belőle. A tojássárgájával elkevert tejfölt hozzákeverjük a húshoz, és az egészet átmelegítjük, de ügyelünk rá, hogy ne forraljuk fel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is