Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Belga libabecsinált recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 db liba (combja és csontos részei)
  • 1 evőkanál libazsír
  • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejföl
  • 1 db tojássárga
  • só

Elkészítése

A feldarabolt libahúst besózzuk, majd a zsírban megpirított vöröshagymán alaposan megforgatjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, és annyi vizet öntünk rá, hogy a húst félig ellepje. Lefedve, lassú tűzön puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, a fokhagymát eltávolítjuk belőle. A tojássárgájával elkevert tejfölt hozzákeverjük a húshoz, és az egészet átmelegítjük, de ügyelünk rá, hogy ne forraljuk fel.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/belga-libabecsinalt/