Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkét feldaraboljuk, sózzuk, megtűzdeljük szalonnával és tepsibe tesszük. A tejfölt elkeverjük borral, és a húsra öntjük. Rámorzsoljuk a margarint, a szegfűszeget beleszórjuk és a tálat lefedve 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 percig pároljuk, majd a tetőt levéve pirosra sütjük. Sütés közben többször meglocsoljuk a pecsenyelével. Burgonyával, vagy rizzsel tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkét feldaraboljuk, sózzuk, megtűzdeljük szalonnával és tepsibe tesszük. A tejfölt elkeverjük borral, és a húsra öntjük.

Rámorzsoljuk a margarint, a szegfűszeget beleszórjuk és a tálat lefedve 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 percig pároljuk, majd a tetőt levéve pirosra sütjük.

Sütés közben többször meglocsoljuk a pecsenyelével. Burgonyával, vagy rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is