Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Borsos csirkecomb burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd 2-3 helyen a csontig bevágjuk. Sózzuk, és fűszerezzük durvára darált borssal. A burgonyát és a vöröshagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, majd szárított rozmaringgal, steak borssal és metélőhagymával fűszerezzük. A burgonyát egy tepsibe terítjük, hozzáadjuk a cikkekre vágott vöröshagymát, és a befűszerezett csirkecombokat is ráhelyezzük. A tepsit […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd 2-3 helyen a csontig bevágjuk. Sózzuk, és fűszerezzük durvára darált borssal. A burgonyát és a vöröshagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, majd szárított rozmaringgal, steak borssal és metélőhagymával fűszerezzük.

A burgonyát egy tepsibe terítjük, hozzáadjuk a cikkekre vágott vöröshagymát, és a befűszerezett csirkecombokat is ráhelyezzük. A tepsit alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben körülbelül egy órát sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és addig sütjük tovább, amíg a csirkecombok szép pirosra nem sülnek.

Köretként a vele sült burgonyát és friss salátát kínálunk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is