Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Borsos csirkecomb burgonyával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • 1,2 kg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • só
  • 1 kávéskanál szárnyas fűszerkeverék
  • 1 evőkanál steak bors
  • 1 kávéskanál őrölt kömény
  • 1 kávéskanál fokhagyma granulátum
  • 1 kávéskanál szárított rozmaring
  • 1 csomag metélőhagyma
  • 1 evőkanál libazsír

Elkészítése

A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd 2-3 helyen a csontig bevágjuk. Sózzuk, és fűszerezzük durvára darált borssal. A burgonyát és a vöröshagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, majd szárított rozmaringgal, steak borssal és metélőhagymával fűszerezzük.

A burgonyát egy tepsibe terítjük, hozzáadjuk a cikkekre vágott vöröshagymát, és a befűszerezett csirkecombokat is ráhelyezzük. A tepsit alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben körülbelül egy órát sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és addig sütjük tovább, amíg a csirkecombok szép pirosra nem sülnek.

Köretként a vele sült burgonyát és friss salátát kínálunk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/borsos-csirkecomb-burgonyaval/