Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Bugaci csirkemáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 0,5 db piros húsú paprika
  • 1 db tojás
  • 1 csík füstölt szalonna
  • só
  • bors
  • majoránna
  • pirospaprika

Elkészítése

A hagymát, az erős paprikát, a piros paprikát és a szalonnát vékony csíkokra vágjuk, majd kevés mangalicazsíron megfuttatjuk. Amikor megfonnyadt, megsózzuk és megborsozzuk.

Ezután hozzáadjuk a felcsíkozott csirkemájat, majd megszórjuk majoránnával és pirospaprikával. Jól összesütjük, de még mielőtt teljesen elkészülne, ráütjük az egész tojást, és az egészet együtt készre sütjük.

Friss kenyérrel tálalva különösen finom.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/bugaci-csirkemaj/