Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Burgonyaágyon sült, fűszeres csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és 4 gerezdre vágjuk. A combokat megtisztítjuk és a forgónál elvágjuk, majd sózzuk és borssal meghintjük. A krumplit az ételízesítővel megszórjuk, elkeverjük, majd az olajjal kent tepsibe helyezzük és rátesszük a combokat. Alufóliával befedjük a tepsit és 220 fokra melegített sütőben 45 percig sütjük. Ekkor kivesszük a sütőből. A fűszereket, az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.10.30.

Hozzávalók

A combok kenéséhez

Elkészítése

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és 4 gerezdre vágjuk.

A combokat megtisztítjuk és a forgónál elvágjuk, majd sózzuk és borssal meghintjük.

A krumplit az ételízesítővel megszórjuk, elkeverjük, majd az olajjal kent tepsibe helyezzük és rátesszük a combokat.

Alufóliával befedjük a tepsit és 220 fokra melegített sütőben 45 percig sütjük.

Ekkor kivesszük a sütőből. A fűszereket, az olajat és a paradicsomlevet összekeverjük, majd a combokat bekenjük vele.

Visszatesszük a sütőbe alufóliával letakarva. 10 perc múlva újból kivesszük és a paradicsomot is rászeljük és újból bekenjük a fűszeres lével.

Fólia nélkül további 15 percig 180 fokon sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is