Elkészítése
Először egy őzgerincformát vajjal kikenek, majd megszórom zsemlemorzsával. A formát kibélelem baconszeletekkel, úgy hogy a széleken is túllógjanak. Erre vékonyra szeletelt, fűszerezett csirkemell szeleteket helyezek.
A burgonyát felkockázom, sós vízben megfőzöm, majd összetöröm, és ezt a csirkemellre terítem. Ezt követően a hagymával és zöldborsóval megpirított, oregánóval, sóval és borssal ízesített gombát rétegezem rá.
A kilógó csirkemell szeleteket és a szalonnát visszahajtom a töltelékre, hogy teljesen befedje azt. A formát 200 fokra előmelegített sütőbe helyezem, és fél óra alatt készre sütöm.
Tálalás:
Miután elkészült, a sültet óvatosan kiborítom a formából, majd szeletelem. Salátaágyon tálalom, hogy friss és ízletes kiegészítést kapjon a fogás.
