A megtisztított húst falatnyi kockákra vágom, majd egy tálba teszem. Rányomom a fokhagymát, fűszerezem, ráütöm a tojást, és alaposan összekeverem. Ezután félreteszem, lehetőleg hűtőbe, akár egy éjszakára is, ha van rá idő.
A tejfölt 2 evőkanál ketchuppal, sóval és egy pici fokhagymával kikeverem. Ha nem elég híg, egy kevés vízzel hígítom, majd ezt is beteszem a hűtőbe.
A rizst forrásban lévő sós vízben felteszem főni, és a csomagoláson található utasítások szerint megfőzöm. A zöldségeket a rizzsel együtt vagy külön enyhén sós vízben megfőzöm.
Közben a két tojásból bő zsiradékon laza rántottát készítek, és ezt is félreteszem.
A húst megforgatom a lisztben, majd bő, nagyon forró olajban hirtelen kisütöm.
Amikor a rizs megfőtt, tálba teszem, hozzákeverem a rántottát, végül pedig a leszűrt zöldségeket is belekeverem. Tálalásnál a mártást kis tálkában adom hozzá, vagy meglocsolom vele a húst.