Elkészítése
A szárnytöveket megtisztítjuk és megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk, majd négybe vágjuk. A kacsaszárnyakat sózzuk.
Az olívaolajat összekeverjük a mézzel, a chiliszósszal, az átnyomott fokhagymával és a fűszerekkel. A szárnytöveket alaposan beleforgatjuk a pácba, majd legalább egy órára a hűtőbe tesszük. Ha van időnk, érdemes előző nap bepácolni, mert így még ízletesebb lesz.
A bepácolt szárnytöveket egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a négybe vágott vöröshagymát, majd egy deci vizet öntünk alá. Lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőben egy órán át sütjük.
Ezután levesszük a fóliát, és visszatesszük a sütőbe további 20-30 percre, amíg szép pirosra sül.
Sült újburgonyával és friss salátával tálaljuk.
