Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Csípős-csirke combok tejszínes-fokhagymás spenótágyon

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 3 db alsó 3 db felső csirkecomb só, bors őrölt chili paprika olíva olaj spenót levél vagy fagyasztott mirelit spenót étkezési tejszín fokhagyma Elkészítése: A combokat el helyezzük egy tálban és be sózzuk. A borsot és a őrölt chilit össze keverjük 6-7 ek olivával és rá öntjük a combokra, amiket jól be forgatunk a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Zsolt38
Beküldte: 2014.10.12.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 3 db alsó 3 db felső csirkecomb
  • só, bors
  • őrölt chili paprika
  • olíva olaj
  • spenót levél vagy fagyasztott mirelit spenót
  • étkezési tejszín
  • fokhagyma


Elkészítése:

A combokat el helyezzük egy tálban és be sózzuk. A borsot és a őrölt chilit össze keverjük 6-7 ek olivával és rá öntjük a combokra, amiket jól be forgatunk a csípős pácba.

Fogunk egy kerámia sütőt és bele rakjuk a combokat, a maradék pácot rá öntjük a combokra, lefedjük és 180 fokon pároljuk 40-45 percet.

Levesszük a borítást és tovább pirítjuk kb 15 percig.

A spenót leveleket olajon pároljuk, majd 4-5 gerezd fokhagymát préselünk rá. Amikor már szósz állaga van, hozzáadjuk a főzőtejszínt, ha hígabb lett kevés lisztel besűrítjük.

[box style=”info”]A spenótot mindenki a saját ízlése szerint készítse el (ki édesen, ki savanykásan szereti)[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Zsolt38
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is