Hozzávalók:
A szószhoz:
- 200 g paradicsompüré
- 4 ek méz
- 2 tk csípős paprikakrém
- 3 ek szójaszósz
- 1 ek balzsamecet
- 4 gerezd fokhagyma
- 50 ml napraforgó olaj
- só
- őrölt bors
- 6 csirkecomb
Elkészítése:
A szósz hozzávalóit alaposan összekeverjük és ha kell még utánaízesítünk.
A combokat átmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük és egy tepsibe fektetjük őket. A szószt ráöntjük a húsokra és lefedve, előmelegített sütőben 200 fokon kb 55-60 perc alatt megsütjük. A fedőt eltávolítva locsolgatva grillezzük még 10-10 percet mindkét oldalán.
Főtt rizzsel, burgonyával tálaljuk.
[box style=”info”]Ha kicsit pikánsabban szeretitek, tegyetek bele több csípős paprikakrémet :)[/box]