Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Csípős csirkeszárnyak párolt zöldséggel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymákat és a chilit apróra vágjuk. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, és a végeiket levágjuk. Befűszerezzük chilivel, római köménnyel, oregánóval, szegfűborssal és szárnyas fűszerrel. Az egészet beleforgatjuk az olajba, hozzákeverjük az aprított hagymát, majd egy napra a hűtőbe tesszük érlelni. A csirkeszárnyakat a pácolajjal együtt tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá, és fóliával letakarva 40 percig […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.02.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymákat és a chilit apróra vágjuk. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, és a végeiket levágjuk. Befűszerezzük chilivel, római köménnyel, oregánóval, szegfűborssal és szárnyas fűszerrel. Az egészet beleforgatjuk az olajba, hozzákeverjük az aprított hagymát, majd egy napra a hűtőbe tesszük érlelni.

A csirkeszárnyakat a pácolajjal együtt tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá, és fóliával letakarva 40 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és a szárnyakat szép pirosra sütjük.

Közben vajon megpároljuk a zöldségeket, és ízlés szerint megszórjuk ételízesítővel, chilivel és aprított petrezselyemmel.

A csirkeszárnyakat a zöldségkörettel együtt tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is